Kennismaken

Karakter'98

'De maidon van Karakter'98'. Dit is hoe wij onszelf wel eens gekscherend noemen. We staan bekend als enthousiast en ambitieus. Soms geven we veeeel te veel geld uit aan lekkere koffie of trekken we weer eens aandacht in een openbare ruimte. Met veel plezier zijn we in ieder geval bezig onszelf en anderen karakteristiek op de kaart te zetten. Wij zijn de meiden van Karakter'98:

Jenita

Het appeltje gaat overal mee naar toe, die Instagram post moet online! Ik houd me bezig met online trends en bedenk graag creatieve concepten. Wat zou je nog meer over me willen weten? Groetjes, Jenita

Judith

‘Juud jij praat echt vijf kwartier in een uur’. Dit is precies wat ik het allerliefste doe. Joe ik ben Judith. Praten zorgt voor verbinding en contact met nieuwe mensen. De rol accountmanager is mij daarom op het lijf geschreven. Ik kan niet wachten om jou te spreken!

Lienke

Dag! Ik ben Lienke en ik word ook wel Oprah Winfrey genoemd binnen ons team. Ik denk nuchter, word blij van teksten schrijven en gebruik zelfs hashtags op snapchat

Julia

Managen als een malle en denderend designen, een paar van de dingen die ik met enthousiasme voor Karakter’98 doe. Ik ga graag een uitdaging aan en en doe dit het liefst met beide benen op de grond. Ik ben Julia aangenaam kennis te maken!

Meer karakter op je tijdlijn?

Volg ons dan nu: